Chronologisch

Dit is een fake tekst. Hij is niet bedoeld om te lezen want eigenlijk staat hier helemaal niets. Hij is alleen bedoeld om naar te kijken. Door deze tekst krijgt de lezer een indruk van de typografie en de pagina indeling.

JANUARI 2021

Kwaliteitskalender

Dit is een fake tekst. Hij is niet bedoeld om te lezen want eigenlijk staat hier helemaal niets. Hij is alleen bedoeld om naar te kijken. Door deze tekst krijgt de lezer een indruk van de typografie en de pagina indeling. En dat is de bedoeling want je kunt met typografie enorm veel kanten uit. 

THEMA:
Kwaliteit, veiligheid, patientenparticipatie

Kwaliteit

Daarom is het belangrijk dat de keuze van het lettertype goed aansluit bij het ontwerp en de uitstraling die het uiteindelijke produkt moet hebben. Dat geldt voor de normale leestekst maar natuurlijk ook in sterke mate voor de koppen, tussen koppen en eventuele intro’s. 

FEBRUARI 2021

Meander Centrum voor oncologische zorg geopend

In oktober 2021 is het Meander Centrum voor oncologische zorg officieel geopend. In het gespecialiseerde centrum kan Meander Medisch Centrum nog betere zorg geven aan patiënten met kanker.

THEMA:
Medisch specialistische zorg

Fit for the future

In Meander Medisch Centrum willen we iedere patiënt passende zorg bieden. Dat is zorg die aansluit bij ieders specifieke zorgvraag, behoeftes en mogelijkheden. Vanuit de meerjarenstrategie ‘Fit for the Future’ (2020-2025)hebben we in 2019 gekozen voor een aantal medische speerpunten waarmee we van betekenis kunnen zijn, met de patiënt als partner.