Chronologisch

Dit is een fake tekst. Hij is niet bedoeld om te lezen want eigenlijk staat hier helemaal niets. Hij is alleen bedoeld om naar te kijken. Door deze tekst krijgt de lezer een indruk van de typografie en de pagina indeling.

JANUARI 2021

Kwaliteitskalender

Dit is een fake tekst. Hij is niet bedoeld om te lezen want eigenlijk staat hier helemaal niets. Hij is alleen bedoeld om naar te kijken. Door deze tekst krijgt de lezer een indruk van de typografie en de pagina indeling. En dat is de bedoeling want je kunt met typografie enorm veel kanten uit. 

Nou bent u toch aan het lezen, en dat was niet de bedoeling. Het gaat toch echt om het algemene beeld. Het heeft dus erg weinig zin om verder te lezen want veel spannender wordt het niet. Sterker nog deze tekst wordt gewoon herhaald. Nog steeds aan het lezen? Zelf weten hoor, daar gaan we weer. Dit een fake tekst. Hij is niet bedoeld om te lezen want eigenlijk staat hier helemaal niets. Hij is alleen bedoeld om naar te kijken. Door deze tekst krijgt de lezer een indruk van de typografie en de pagina indeling. En dat is de bedoeling want je kunt met typografie enorm veel kanten uit. Daarom is het belangrijk dat de keuze van het lettertype goed aansluit bij het ontwerp en de uitstraling die het uiteindelijke produkt moet hebben. Dat geldt voor de normale leestekst maar natuurlijk ook in sterke mate voor de koppen, tussen koppen en eventuele intro’s. 

FEBRUARI 2021

Meander Centrum voor oncologische zorg geopend

In oktober 2021 is het Meander Centrum voor oncologische zorg officieel geopend. In het gespecialiseerde centrum kan Meander Medisch Centrum nog betere zorg geven aan patiënten met kanker.

Meander wil de beste oncologische zorg bieden, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de patiënt en volgens de nieuwste inzichten. Patiënten kunnen voor diagnose en behandeling van nagenoeg iedere vorm van kanker in Meander terecht. Een groot deel van de poliklinische oncologische zorg is sinds het najaar van 2021 gecentreerd in het Meander Centrum voor oncologische zorg. In het centrum worden alle kennis en ervaring gebundeld. Naast een hoge kwaliteit van zorg staan echt contact, oprechte aandacht, samenwerking en persoonlijke keuzes centraal in de zorg voor onze oncologische patiënten. In lijn met de healing environment principes van Meander is voor het Meander Centrum voor oncologische zorg gekozen voor zachte kleuren, veel daglicht, ruimte en uitzicht op het Meanderpark en de Eem. Ook de ondersteuningsconsulenten houden spreekuur in het Meander Centrum voor oncologische zorg. De nieuwe functie van ondersteuningsconsulent, die in maart van 2021 gestart is, helpt bij het vinden van passende ondersteunende zorg tijdens en/of na de behandeling van kanker.